Σταματήστε!!! Ο εμφύλιος στέκει προ… των πυλών…

Δημοσιεύτηκε στις 30/08/2017    

Σταματήστε!!! Ο εμφύλιος στέκει... προ των πυλών…

 

Διαβάζω, ακούω και αισθάνομαι όλους εσάς και φρίττω!

Σε σας μιλάω: Τα κόκκινα αμόνια, τους πράσινους μπαμπουίνους  και τις μπλε καλτσοδέτες. Η στωμυλία σας, έχει προκαλέσει σκλήρυνση στο ακουστικό μου νεύρο και το θράσος σας με κάνει να δείχνω ένοχος όταν -για οποιοδήποτε λόγο- ερυθριώ.

Αλήθεια! Σε τίνος τον αχυρώνα μαλώνετε; Πότε σπείρατε, φροντίσατε, ποτίσατε ή κλαδέψατε, τούτο το «αμπελοχώραφο» που τώρα πατάτε με τόση πιεστική μανία με τα λερά κομματικά σας άρβυλά, χωρίς ωφελήματα και μύχιες προθέσεις;

Όλοι κάνατε και κάνετε  το… «κατά δύναμίν», σας το αναγνωρίζω! Και αυτός ο ραγιάδικος -εν πολλοίς- λαός σας «ευλόγησε/ευλογεί» με ψήφο, χρήμα, όνειρα και ενίοτε πάθος. Μα κυρίως με τη βαθιά του ανάγκη, να μη θέλει να πάρει καμία ευθύνη και για τίποτα!!!

Δεν έχουμε χώρο να γράψουμε τα ονόματά  σας στου γενετικούς μας αδένες πλέον, αν και γνωρίζουμε στενογραφία, εδώ και πολύ καιρό. Όλοι εμείς: Οι ανυπολόγιστα λίγοι, οι σκεπτόμενοι, οι προδομένοι, οι «αναποφάσιστοι» -των εκλογικών σφυγμομετρήσεων-, οι μη ενταγμένοι στα ανήλιαγα «μαντριά» σας.

Βρείτε λύσεις, τρόπους, εναλλακτικές… και αφήστε το παραμύθι της δήθεν διαφορετικότητάς σας. ΟΧΙ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ!!! Γιατί απλά είχατε, έχετε ή θα έχετε ΕΞΟΥΣΙΑ και αυτό μοιραία σας «τσουβαλιάζει». Και όταν οι ραφές του «τσουβαλιού» της εξουσίας σας, αποσαρθρωθούν, έτσι που να ανοίξουν. Θα είναι αργά…

Σταματήστε!!! Ο εμφύλιος στέκει... προ των πυλών…! Δεν το βλέπετε;

Η Χώρα υπόκειται  -οικονομικό- πόλεμο και τα "αιδοία" της –όποιας- κομματικής παράταξης, απλά… χτενίζονται!!!